Anunt vechi

Gratar pliabil si portabil It’s time to Grill

159.00 Lei
@mindblower
50
159.00 Lei
VEZI OFERTA

Gratar pliabil si portabil It’s time to Grill

159.00 Lei

Descriere

Fara doar si poate mancarea gatita la gratar are un gust mai bun. Este suculenta, delicioasa si caramelizata. In plus, atmosfera din jurul gratarului este unica. Gatesti in natura, te bucuri de iarba verde si totul este mirific. Cu toate acestea, desi poftesti cu toata inima la un gratar, de multe ori poate fi dificil sa faci toate pregatirile necesare ca sa iesi in aer liber. Pana acum a fost dificil, pentru ca nu ai cunoscut acest Gratar pliabil si portabil It’s time to Grill.

Este duhul din sticla miraculoasa care iti indeplineste usor dorinta de a pune de un gratar oriunde si oricand; oriunde, inseamna chiar si pe balcon, la picnic, in curte, in camping, in spatele casei, sus pe bloc, pe marginea lacului, ori pe terasa de la birou.

Este cel mai compact gratar pe care il poti avea, dar nu te gandi ca e o jucarie care se indoaie la prima ploaie. Este fabricat din otel inoxidabil, dur si rezistent, ca sa ai parte de multe multe picnicuri si gratare. Designul pliabil il face extrem de simplu de manevrat, transportat, depozitat, asamblat si dezasamblat. Folosesti carbuni pe bune si esti gata de experimentat retete traditionale de unul singur sau alaturi de prieteni ori de familie. Dupa ce te-ai distrat bine, ai mancat bine si ai baut bine, nu-ti mai ramane decat sa-ti strangi gratarul si sa pleci.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola