Anunt vechi

Iluminator crema pentru fata si corp Pudaier Glowing Jelly #08

24.90 Lei 60.00 Lei -59%
@pensulemachiaj
1
24.90 Lei 60.00 Lei -59%
VEZI OFERTA

Iluminator crema pentru fata si corp Pudaier Glowing Jelly #08

24.90 Lei 60.00 Lei -59%

Iluminatorul crema Pudaier Glowing Jelly aprinde lumina sclipitoare pe fata si corpul tau! Crema lejera se topeste rapid in piele cu un minim de produs lasand in urma mii de particule stralucitoare.

Consistenta iluminatorului tip crema adauga beneficiul unei experiente senzoriale incantatoare. Este simplu sa intinzi uniform un strat de evidentiere exact in zona in care iti doresti luminozitate datorita substantei ca de gel.

Iluminatorul cu o structura blanda si matasoasa confera prospetime fetei si permite o estompare si o aplicare usoara. Acesta are rolul de a spori frumusetea trasaturilor. Highlighter-ul de tip crema se aplica peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai.

Pentru o stralucire naturala, aplici iluminatorul pe punctul inalt al pometilor, pe osul fruntii, pe arcada, in coltul intern al ochilor si pe arcul lui Cupidon. Pigmentii puternici ofera o stralucire intensa ce contureaza natural aceste zone.

Experienta de lux pe care ti-o ofera Pudaier este intregita de cutia in forma de diamant. Astfel iluminatorul crema va fi o adevarata bijuterie pentru colectia ta de machiaj.

Alege Iluminatorul crema pentru fata si corp Pudaier Glowing Jelly pentru formula sa speciala de iluminare a intregului tau aspect!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola