27
639.00 Lei 810.00 Lei -21%
VEZI OFERTA

Imprimanta Epson, inkjet color, Wireless, format A4, scaner si copiator, duplex automat

639.00 Lei 810.00 Lei -21%

Completand o gama larga de nevoi intr-un design compact, imprimanta Expression Home XP-4100 de la Epson este capabila sa imprime, sa scaneze si sa copieze documente pentru birou sau pentru uz personal.

Avand un design sobru si elegant, nu veti avea probleme in a o integra in spatiul dvs. de lucru.

Capabila sa imprime la viteze de 10 pag/min monocrom sau 5 pag/min color, precum si la o rezolutie maxima de 5760 x 1440 dpi, XP-4100 functioneaza atat pentru imprimarea imaginilor si fotografiilor de inalta calitate, cat si a documentelor personale si de afaceri.

Dispune de o tava de intrare de 100 de pagini care permite imprimarea si copierea automata, pe doua fete, si unitatea este compatibila cu Wi-Fi Direct pentru configurarea conexiunilor wireless fara retea intre tablete, smartphone-uri si imprimanta.

Imprimanta XP-4100 este dotata cu un LCD color de 2,4″ pentru configurarea si navigarea simpla, iar functionalitatea activata vocal cu maini libere permite imprimarea usoara la comanda.

Lucrul de la distanta devine acum posibil si simplu. In plus, aceasta imprimanta este compatibila cu Google Cloud Print si Apple AirPrint pentru o mai mare comoditate.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola