Expirat

Imprimanta laser monocrom Lexmark, Duplex, Wireless, A4

449.99 Lei 749.99 Lei -40%
@emag
28
449.99 Lei 749.99 Lei -40%
VEZI OFERTA

Imprimanta laser monocrom Lexmark, Duplex, Wireless, A4

449.99 Lei 749.99 Lei -40%

Reducerea costurilor operationale
Imprimarea standard pe doua fete si cele de economisire a energiei reduc costurile operationale.

Wi-Fi standard
In plus fata de conectivitatea Ethernet si USB, standardul Wi-Fi de la bord faciliteaza atat calculatoarele desktop, cat si utilizatorii autorizati de telefonie mobila prin aplicatia Lexmark Mobile Print, certificarea Mopria® si certificarea AirPrint.

Iesire care functioneaza
Cu imprimarea de pana la 36 de pagini pe minut, procesor dual-core cu 1 GHz si 256 MB de memorie, B2236dw ofera performante impresionante. Cu pana la 251 de coli de intrare, pana la 6000 de pagini ** de capacitate disponibila a tonerului si volumul de pagini lunar recomandat de 250 pana la 2500 de pagini, B2236dw suporta o productie stabila si fiabila pentru pana la patru utilizatori.

Toner unic
Esential pentru performanta sistemului de imprimare Lexmark, formula unica a tonerului Unison ™ ofera in mod constant o calitate exceptionala a imaginii, asigura fiabilitatea sistemului de imprimare pe termen lung si promoveaza o sustenabilitate superioara.

Securitate cu spectru larg
Abordarea globala a Lexmark pentru securitatea produselor este un mandat de proiectare si inginerie in intregul portofoliu de produse. Functiile noastre de securitate va ajuta sa pastrati informatiile dvs. in siguranta – in document, pe dispozitiv, pe retea si in toate punctele intre ele.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola