Anunt vechi

Incalzitor Ceara Traditionala Profesional 3L – LUXORISE Germania

249.90 Lei 550.00 Lei -55%
@kitunghii
12
249.90 Lei 550.00 Lei -55%
VEZI OFERTA

Incalzitor Ceara Traditionala Profesional 3L – LUXORISE Germania

249.90 Lei 550.00 Lei -55%

Incalzitorul Ceara Traditionala Profesional 3L – LUXORISE Germania este solutia profesionala, usor de folosit pentru o epilare simpla si rapida!

Incalzitorul electric de ceara profesional LUXORISE Germania detine o singura cuva incapatoare. Recipientul pentru ceara este complet din aluminiu pentru a sustine activitatea zilnica de epilare fara a se degrada. De aceea saloanele profesionale de frumusete aleg cu incredere acest echipament.

Unitatea iti ofera control precis asupra procesului de incalzire a cerii datorita butonului rotativ. Gratie acestuia, poti ajusta temperatura de la 45 la 105°C. In plus, butonul de pornire/oprire e separat de termostat pentru o operare exacta. Indicatorul LED te informeaza daca aparatul este pornit sau pornit.

Incalzitorul Ceara Traditionala Profesional 3L – LUXORISE Germania iti usureaza procesul de epilare incalzind uniform ceara. In plus, aparatul pastreaza ceara de epilat la temperatura optima pe tot parcursul sedintei de epilare. Astfel obtii rezultate profesionale indiferent de ritmul cu care lucrezi.

Este recomandat si pentru ceara refolosibila (sita pentru filtrarea cerii o poti achizitiona separat). Topeste pana la 3 litri de ceara depilatoare.

Specificatii:

  • Capacitate: 3 L
  • Temperatura: 45-105o C
  • Putere: 350 W
  • Tensiune: 220-240V 50Hz

Echipamentele LUXORISE Germania sunt prezente in saloanele de lux si se regasesc in recomandarile de top ale expertilor din industrie.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola