Anunt vechi

Incarcator Pliabil, Magsafe Duo, USB-C to Lightning Cable 1 m, max. 14 W – APPLE

439.90 Lei 699.90 Lei -37%
25
439.90 Lei 699.90 Lei -37%
VEZI OFERTA

Incarcator Pliabil, Magsafe Duo, USB-C to Lightning Cable 1 m, max. 14 W – APPLE

439.90 Lei 699.90 Lei -37%

Incarcatorul MagSafe Duo este proiectat sa functioneze cu iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch (toate modelele), accesoriile Apple MagSafe si dispozitivele si accesoriile certificate Qi. Pur si simplu conectati incarcatorul la un adaptor de alimentare, asezati dispozitivele pe acesta si o incarcare constanta si eficienta incepe la contact.

 

Plasati incarcatorul MagSafe Duo cu fata in sus pe o suprafata plana, ferita de orice obiect metalic sau alt material strain. Utilizati cablul USB-C la Lightning inclus pentru a conecta incarcatorul MagSafe Duo la un adaptor de alimentare USB-C recomandat de 20 wati (W) sau mai mare, sau un adaptor USB-C compatibil. De asemenea, va puteti conecta la un port USB-C pe un Mac sau PC.

 

Este important sa va conectati la o sursa de alimentare inainte de a plasa iPhone-ul pe incarcatorul MagSafe Duo. Acest lucru permite MagSafe sa verifice daca este sigur sa furnizeze o putere maxima. Daca se intampla sa plasati iPhone-ul pe incarcatorul MagSafe Duo inainte de a-l conecta la o sursa de alimentare, pur si simplu indepartati iPhone-ul de pe incarcator, asteptati trei secunde si apoi replasati-l pentru a relua furnizarea maxima a puterii de incarcare.

 

Incarcatorul  MagSafe Duo se pliaza bine, astfel incat sa il puteti lua cu usurinta oriunde ati merge.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola