Anunt vechi

Jocul vietilor – James Dashner

10.94 Lei 39.00 Lei -72%
@elefant
2
10.94 Lei 39.00 Lei -72%
VEZI OFERTA

Jocul vietilor – James Dashner

10.94 Lei 39.00 Lei -72%
DESCRIERE

Al treilea volum din seria Doctrina Mortala
De la autorul seriei Labirintul, bestseller New York Times

Pentru Michael, sa se cufunde in Somn era distractiv. VirtNetul era un amestec de tehnologie de ultima ora si jocuri ultrasofisticate, asigurand experiente fizice si mentale complete.
Acum, de cate ori se cufunda in Somn, Michael isi risca viata.
S-a terminat cu jocurile. VirtNetul a devenit o lume a consecintelor letale, iar Kaine e tot mai puternic pe zi ce trece. Doctrina Mortala planul strategic al lui Kaine aproape ca a fost realizata si, putin cate putin, granita dintre virtual si real se estompeaza. Succesul lui Kaine ar insemna dominatia virtualului asupra lumii intregi.
Se pare ca Michael si prietenii sai sunt singurii care mai pot pune lucrurile la loc in matca lor fireasca… numai ca Michael trebuie sa afle cine ii este cu adevarat prieten si cine nu.

“Se intampla tragedii, motive ascunse sunt scoase la iveala si dusmanii devin prieteni in acest ultim volum din seria Doctrina Mortala. Plecand de la o idee cu totul inedita, Jocul vietilor e o lectura provocatoare pentru generatia digitala. O incheiere cum nu se poate mai potrivita a unei trilogii exceptionale.” Kirkus Reviews

“O aventura uluitoare ultimul volum al trilogiei lui Dashner te va incanta.” Bookpage

James Dashner e un autor american de fictiune speculativa. Printre romanele sale de succes se numara cele din seria The Maze Runner si The 13th Reality. The Maze Runner (Labirintul: Evadarea), care a fost si ecranizat, s-a aflat 100 de saptamani pe lista de bestseller New York Times in 2014.
La Editura Trei, au aparut si celelalte romane ale seriei Doctrina Mortala: Controlul gandurilor si Cu ochii mintii.

“Sunt fascinat de domeniul realitatii virtuale si de ce se intampla atunci cand nu mai faci diferenta intre ceea ce este real si ce nu. Dar cu adevarat imi doresc doar sa spun o poveste grozava.” James Dashner

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola