10
292.99 Lei
VEZI OFERTA

Kit 2 adaptoare Powerline Extender WiFi TP-LINK TL-WPA4220KIT

292.99 Lei

Caracteristici esenţiale:

Extinderea rețelei dumneavoastră doar prin apăsarea unui buton – Butonul Clone WiFi simplificând configurarea WiFi și ajutând la construirea unei rețele unificate pentru casa dumneavoastră
Standardul HomePlug AV oferă viteză de până la 500Mbps pentru tranmisii de date, prin intermediul cablurilor electrice deja existente din casa dumneavoastră, fiind ideal pentru streaming-ul HD sau 3D și jocurile online
Extinde conexiunea dumneavoastră de 300Mbps în zone ale casei sau biroului, în care până acum această conexiune nu putea fi realizată.

Ce face acest produs

Echipamentul TL-WPA4220KIT, fabricat de TP-LINK extinde conexiunea dumneavoastră la Internet, în fiecare cameră a casei, folosind instalația electrică. TL-WPA4220KIT dispune de butonul Clone WiFi permițând o acoperire WiFi mărită, prin copierea automată a SSID-ul și parolei routerului dumneavoastră. În acest fel, TL-WPA4220KIT simplifică configurarea WiFi și face posibilă comunicarea fără fir în cadrul rețelei dumneavoastră.

Funcția Super Range Extension doar prin apăsarea unui buton

Cu ajutorul butonului Clone WiFi care permite o acoperire mai mare, TL-WPA4220KIT poate copia automat numele rețelei wireless (SSID) și parola, emise de routerul dumneavoastră, doar prin apăsarea unui buton. După apăsarea butonului, puteți poziționa adaptorul powerline pereche oriunde doriți să dispuneți de o rețea realizată cu ajutorul unui fir sau wireless, iar apoi vă puteți bucura de noua rețea creată în casa sau în biroul dumneavoastră.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola