21
18.99 Lei
VEZI OFERTA

Kit in 3 pasi impotriva punctelor negre, formula fara apa – HOLIKA HOLIKA

18.99 Lei

Kit-ul in 3 pasi impotriva puncte negre:

– nu necesita apa;
– elimina complet punctele negre si sebumul, fara a stimula producerea suplimentara a acestuia;
– cu aderenta si absorbtie puternica.

Descriere brand:

HOLIKA HOLIKA este o marca de produse cosmetice coreene care este detinuta de ENPRANI CO, LTD. Enprani a fost infiintata in 2001 si isi consolideaza cu succes pozitia pe piata produselor cosmetice.
In 2010, Enprani a infiintat primul magazin marca HOLIKA HOLIKA in Myong-dong, Seul, Coreea – una dintre cele mai bine vandute locatii din Asia. Pana in prezent, marca HOLIKA HOLIKA creste continuu prin includerea in portofoliu a diferitelor produse cosmetice, care difera de concurenta prin calitatea sa. In prezent, in Coreea exista peste 100 de magazine offline HOLIKA HOLIKA, unde peste 10 sunt in zone duty-free. Extinderea se indreapta si spre alte continente.
Holika fabrica produse de baza pentru ingrijirea pielii. Cu timpul, HOLIKA HOLIKA s-a extins catre machiaj, produse dedicate barbatilor si produse cosmetice antirid specializate.
HOLIKA HOLIKA este un brand care isi investeste activele in tehnologie si cercetare in ceea ce priveste produsele cosmetice. Urmeaza tendintele si noutatile de pe piata produselor cosmetice, oferind produse de cea mai buna calitate si design.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola