Anunt vechi

Kit protectiv Hygienium, masca de protectie reutilizabila, dezinfectant maini si servetele dezinfectante

12.52 Lei
13
12.52 Lei
VEZI OFERTA

Kit protectiv Hygienium, masca de protectie reutilizabila, dezinfectant maini si servetele dezinfectante

12.52 Lei

Kit protectie Hygienium, compus din masca Hygienium protectiva, servetele dezinfectante maini, gel antibacterian 50 ml si o pereche de manusi nitril, marime M.

Acest Kit de protectie include:

1 x Mască Hygienium Protectivă Reutilizabilă ;

1 – Masca ta este sterilizată. Veţi simţi un uşor miros medical în produs. Acest miros va dispărea după un timp. Dacă sunteţi deranjat, nu există nicio problemă în spălarea ei;
2 – Ajustează-ţi masca în funcţie de faţa ta, este un produs cu măsură universală. Ajustaţi-o pe faţă întinzând-o. Are o structură extrem de flexibilă şi solidă. Material: poliester 100%;

Instrucţiuni de spălare: puteţi să vă spălaţi masca de fiecare dată când este necesar. Pentru a vă steriliza masca, fierbeţi aproximativ 500 ml de apă, puneţi masca într-un recipient şi turnaţi apă clocotită peste ea şi asiguraţi-vă ca apa este în contact cu fiecare parte a măștii și lăsați-vă masca în apă cel puțin 1 minut. Stoarceți-o și lăsați-o să se usuce. Studiile științifice arată că virusul COVID-19 a devenit inactiv după 60°C.

1 x Hygienium şerveţele umede dezinfectante 15 buc

Domeniul de utilizare: Igienă umană. Produs utilizat ca şerveţele umede pentru dezinfecţia igienică a mâinilor.
Frecaţi mâinile cu un şerveţel (3,5 ml soluție) şi păstraţi-le umede circa 3 minute pentru activitate bactericidă. Prezintă efect bactericid (Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae) conform EN 1276 şi asupra Escherichia coli conform EN 1500.

Aviz Nr. 4624BIO/01/12.24

1 x Hygienium gel antibacterian 50ml

Domeniu de utilizare: Public general. Este utilizat pentru dezinfecția igienică a mâinilor. Prezintă efect bactericid (E. coli) conform EN 1500. Nu necesită folosirea apei și a săpunului, făcându-l ideal de utilizat pentru dezinfecția igienică a mâinilor atunci când spălarea acestora nu este posibilă. Formula cu uscare rapidă nu lasă senzație lipicioasă pe mâini, făcându-vă mâinile catifelate datorită glicerinei și extractului de aloe vera.

Aviz Nr. 2854BIO/01/12.24

1 x Mănuși de unică folosinţă negre din nitril

Proiectate pentru protecția mâinilor în gospodărie casnică, examinare produs, grădinărit, curățare și prelucrare alimente. Proiectate special pentru a avea confort şi special concepute pentru a reduce la minimum aderenţa. Aceste mănuși ambidextre sunt destinate unei singure utilizări și trebuie înlocuite după utilizare. Înlocuiţi-le dacă se deteriorează. Mănuşile nu se spală. Depozitați mănușile într-un loc uscat și rece, departe de razele soarelui și de căldură.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola