Anunt vechi

Kit unghii Oja Semipermanenta FLEXY SILCARE#1

160.00 Lei 216.00 Lei -26%
4
160.00 Lei 216.00 Lei -26%
VEZI OFERTA

Kit unghii Oja Semipermanenta FLEXY SILCARE#1

160.00 Lei 216.00 Lei -26%

Este un must have manichiura permanenta? De ce ar trebui sa o alegi? Pentru ca o mainile noastre sunt o carte de vizita care ii “povesteste” interlocutorului nostru despre cat de mult ne respectam, cat de importanta este pentru noi propria persoana. In ajutorul nostru au venit cei de la Base One, cu produse profesionale, care iti ofera increderea si eleganta pe care doar unghiile impecabile in orice moment al zilei o pot da.

Mergi lunar la salon pentru a-ti rasfata si ingriji unghiile, cunosti cu ochii inchisi etapele realizarii manichiurii permanente cu oja semipermanenta, in teorie esti deja experta in realizarea lor?

Vrei sa experimentezi, simti ca a-ti intretine si infrumuseta unghiile poate deveni un hobby relaxant?

Solutia practica si optima pentru a materializa acest gand este Kit unghii Oja Semipermanenta FLEXY SILCARE#1, colectia perfecta pentru a-ti realiza manichiura permanenta dorita, fara prea mare efort. Vei fi incurajata de propriile rezultate, vei simti ca intr-adevar acorzi unghiilor tale importanta cuvenita, iti vei dori sa incerci noi nuante si accesorii pentru a-ti exprima unicitatea!

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola