@altex
31
4,263.92 Lei 5,199.90 Lei -18%
VEZI OFERTA

Laptop Gaming ACER Nitro 5, AMD Ryzen 5 5600H, 15.6″ Full HD, 8GB, SSD 256GB, NVIDIA RTX 3060 6GB

4,263.92 Lei 5,199.90 Lei -18%

ACER NITRO 5
Accelereaza la maximum cu un procesor Intel® Core™ i7 de generatia a 11-a (1), GPU pentru laptopuri GeForce RTX™ Seria 30(1) si afisajul FHD IPS de viteza ridicata cu rata de reimprospatare de 144Hz si timp de raspuns de 3ms (2).

SPECIFICATII PRINCIPALE
Domina lumea jocurilor cu puterea combinata a procesorului de generatia a 11-a Intel® Core™ i7 (1) si a placii grafice pentru laptopuri NVIDIA® GeForce RTX™ Seria 30. Configureaza-ti laptopul pentru viteza maxima si spatiu de stocare masiv cu doua sloturi pentru SSD-uri M.2 PCIe/SATA (1) si pana la 32GB de RAM DDR4 3200.

JOACA ORIUNDE CU INTEL®
Cele mai recente procesoare Intel sunt create pentru a impinge cadre si, in acelasi timp, fac calatoria usoara. Acum cu posibilitate de overclocking pana la 5,0GHz (3) Turbo cu pana la 4 nuclee si 8 fire, obtii toate performantele de care ai nevoie si libertatea de a juca oriunde.

GPU PENTRU LAPTOPURI NVIDIA® GEFORCE RTX™ SERIA 30
Aceste GPU ofera performante maxime pentru jucatori si creatori. Acestea sunt alimentate de Ampere – arhitectura RTX de a 2-a generatie a NVIDIA – cu noile nuclee Ray Tracing, Tensor si multiprocesoare de streaming pentru un salt urias de performanta.

INTENSITATE VIZUALA
Exploreaza jocurile cu mai multe detalii, datorita elementelor vizuale clare oferite de un afisaj IPS FHD de 17,3” sau 15,6”. Bucura-te de jocuri neintrerupte si fara estompare, cu o rata de reimprospatare de 144Hz (1) si timp de raspuns de 3ms (2). Am imbunatatit raportul ecran-carcasa pana la 80%, cu cadre inguste (1), si am obtinut culori realiste prin panoul NTSC 72%, de 300 niti (1).

CAPACITATE DE RACIRE LA ACTIVITATE INTENSA
Cand utilizarea intensa necesita un grad imbunatatit de racire, te poti relaxa cu cele doua ventilatoare, tehnologia Acer CoolBoost™ si un design de port cu iesire cvadrupla. CoolBoost™ creste viteza ventilatorului cu 10% si racirea CPU/GPU cu 9% comparativ cu modul automat. Monitorizeaza si gestioneaza sistemul in timp real cu NitroSense, care acopera temperatura, viteza ventilatoarelor si multe altele.

Caracteristicile si beneficiile tehnologiilor Intel® depind de configuratia sistemului si pot necesita activare hardware, software sau a serviciilor. Performanta variaza in functie de configuratia sistemului. Niciun produs si nicio componenta nu sunt absolut securizate.

1. Specificatiile pot varia in functie de model si/sau regiune. Toate modelele sunt oferite in functie de disponibilitate.

2. Timp de raspuns non-nativ. Posibil cu functia de overdrive LCD.

3. Include efectul tehnologiei Intel® Thermal Velocity Boost (Intel® TVB), o caracteristica care creste in mod oportunist si automat frecventa ceasului deasupra frecventelor tehnologiei Intel® Turbo Boost Technology cu unul sau mai multe nuclee, in functie de nivelul la care procesorul opereaza sub temperatura maxima si daca este disponibil un buget de putere turbo. Amplificarea frecventei si durata depind de sarcina de lucru, de capacitatile procesorului si de solutia pentru racirea procesorului.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola