Laptop Lenovo IdeaPad 3, Intel Celeron 5205U

1,399.99 Lei 2,399.99 Lei -42%
@emag
17
1,399.99 Lei 2,399.99 Lei -42%
VEZI OFERTA

Laptop Lenovo IdeaPad 3, Intel Celeron 5205U

1,399.99 Lei 2,399.99 Lei -42%

Laptop Lenovo IdeaPad 3 15IML05 cu procesor Intel® Celeron® 5205U, 15.6″ HD, 4GB, 128GB SSD, Intel® UHD Graphics, Windows 10 Home S, Platinum Grey

Cautati un laptop entry-level suficient de puternic pentru a va ajuta sa duceti lucrurile la bun sfarsit? Uitati-va la IdeaPad 3 15.6″ (Intel). Procesoarele de ultima generatie Intel alimenteaza performanta, oferind multitasking comod si o experienta excelenta de divertisment.

IdeaPad 3 este clasificat ca fiind un laptop de zi cu zi, dar conceput ca ceva mai mult. Procesarea Intel – precum si memorii puternice si optiunile de stocare – inseamna ca acest PC ofera dincolo de asteptari. Bonus: Tastatura numerica va va accelera productivitatea, indiferent daca lucrati la bugetul familiei sau pregatiti o foaie de calcul.

Marginile subtiri pe doua parti ofera laptopului IdeaPad 3 un aspect curat – si va ofera o experienta de vizionare excelenta. Dolby Audio ™ ofera un sunet clar, indiferent daca vizionati un videoclip, ascultati muzica sau in apeluri video, sigur va va placea si ceea ce auziti.

Rapid si linistit cu Q-Control
Rapid sau rece: este alegerea ta. Schimba fara efort intre modul Max, unde procesorul tau preia si ofera cea mai rapida performanta sau modul Stealth pentru cea mai linistita experienta de utilizare si o durata de viata mai lunga a bateriei.

Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.

Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.

Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.

Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola