1
3,199.99 Lei 3,699.99 Lei -14%
VEZI OFERTA

Laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 5, AMD Ryzen 7 4800U, 14″, Full HD, 16GB, 512GB SSD, AMD Radeon Graphics

3,199.99 Lei 3,699.99 Lei -14%
Laptop ultraportabil Lenovo IdeaPad 5 14ARE05 cu procesor AMD Ryzen 7 4800U pana la 4.20 GHz, 14″, Full HD, 16GB, 512GB SSD, AMD Radeon Graphics, Free DOS, Platinum Grey
IdeaPad 5 (14″) cu procesor AMD dispune de tot ce aveti nevoie pentru o combinatie puternica de performanta, conectivitate si divertisment in miscare cu procesare AMD Ryzen. Bucurati-va de imagini clare pe afisajul FHD de 14 ″ impreuna cu sunetul bogat al difuzoarelor Dolby Audio ™ orientate de utilizator.

 

Nu trageti cu ochiul
Obturatorul de confidentialitate pentru camera laptopului IdeaPad 5 ofera o bariera fizica intre lumea ta si hackeri.

Display-urile de pe IdeaPad 5 au fost proiectate astfel incat sa includa cat mai mult spatiu de ecran posibil, impingand efectele vizuale spre margine si oferindu-ti o experienta de vizualizare mai mare. Numim acesta raport al zonei active sau cantitatea de ecran comparativ cu dimensiunea marginilor inconjuratoare, iar IdeaPad 5 are un raport al zonei active de 90%.

 

Elegant la atingere
IdeaPad 5 a fost construit cu un nou nivel de atentie asupra detaliilor, ceea ce face ca aceasta masinarie sa fie moale si confortabila la atingere cu o vopsea rezistenta care creeaza la suprafata. un aspect asemanator unei tesaturi.

Optiuni din belsug
IdeaPad 5 vine cu o serie de optiuni, inclusiv un port USB-C cu alimentare care inlocuieste mufa tipica de alimentare sau poate fi folosit pentru a conecta la un ecran suplimentar. Quick Charging incarca bateria in cateva minute. Si cu unitati SSD rapide si optiuni de memorie generoase, acest computer este mai mult decat un laptop de zi cu zi.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola