Expirat

LEGO City – Casa familiei 60291

164.99 Lei 249.99 Lei -34%
@elefant
10
164.99 Lei 249.99 Lei -34%
VEZI OFERTA

LEGO City – Casa familiei 60291

164.99 Lei 249.99 Lei -34%

LEGO City Casa familiei 60291

Casa familiei LEGO City (60291) are un salon, bucatarie, camera de hobby, dormitor, baie si o multime de dotari ecologice, inclusiv panouri solare, statie de incarcare si un EV cool de jucarie. Copiii pot extinde acest set de joc folosind placile de drum incluse, pentru a crea propriul lor oras. Iar cu o familie de minifigurine, plus o figurina labrador retriever, au tot ce le trebuie pentru ore intregi de joaca pe roluri imaginativa.

O experienta minunata de constructie si joaca pentru copii de 5 ani si mai mari!
Acest set de joc include un ghid de constructie usor de urmat si Instructions PLUS – parte a aplicatiei gratuite Instructiuni de constructie LEGO pentru smartphone-uri si tablete. Acest ghid interactiv de constructie cu instrumente de vizualizare cu zoom si rotire ajuta micii constructori LEGO sa devina rapid maestri constructori.

Jucarii formidabile pentru fete si baieti!
Seturile de constructie LEGO City stimuleaza joaca pe roluri cu final deschis bazata pe evenimente din viata reala, cu cladiri bogate in dotari, vehicule realiste de jucarie si personaje distractive care ofera o experienta de constructie si joaca placuta si plina de distractie.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola