LEGO City: Concurs de cascadorii (5 ani+, 73 piese)

66.99 Lei 99.99 Lei -33%
@altex
30
66.99 Lei 99.99 Lei -33%
VEZI OFERTA

LEGO City: Concurs de cascadorii (5 ani+, 73 piese)

66.99 Lei 99.99 Lei -33%

Set de joc concurs palpitant de cascadorie pentru copii!
Baietii si fetele carora le plac competitiile vor adora acest set de joc LEGO City Concurs de cascadorii (60299), avand doua motociclete actionate de volant pentru a efectua acrobatii uimitoare pe roata din spate si cascadorii la inaltime. Copiii primesc de asemenea o rampa de lansare reconfigurabila si o cursa de cascadorii cu inel de foc. Adauga doar motociclistul si minifigurinele Duke DeTain din serialul TV LEGO City, pentru actiune spectaculoasa cu cascadorii!

Include un ghid digital de constructie pentru copii de 5 ani si mai mari!

Acest set de joc vine cu un ghid de constructie pas cu pas tiparit si cu Instructions PLUS. Parte a aplicatiei gratuite Instructiuni de constructie LEGO pentru smartphone-uri si tablete, acest ghid interactiv de constructie cu instrumente de vizualizare cu zoom si rotire face cu adevarat constructia LEGO o joaca de copii.

Jucarii super pentru copii!

Seturile LEGO City Stuntz duc copiii in miezul actiunii cu motociclete actionate de volant, structuri realiste si personaje distractive care inspira joaca pe roluri imaginativa bazata pe evenimente din viata reala. Combina seturile de joc din universul LEGO City Stuntz pentru spectacole de cascadorii si mai extravagante!

Activeaza motocicleta de cascadorii cu volant si vino alaturi de Duke DeTain, eroul din serialul TV LEGO City, pentru aventuri cu cascadorii reale, pline de actiune. Lanseaza-te de pe rampa si avanta-te prin inelul de foc pentru o aterizare pe o singura roata! Apoi prelungeste saltul si ridica inelul pentru a creste gradul de dificultate. Acest concurs dur este pe cale sa devina si mai dur! Cine va cadea primul? Vei avea ocazia sa afli! Bucura-te de actiune de cascadorii non-stop cu acest set de joc cool.

LEGO City Concurs de cascadorii 60299:

Set de joc LEGO City Concurs de cascadorii plin de actiune pentru copii;

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola