LEGO City – Elicopter de pompieri 60281

119.99 Lei 149.99 Lei -20%
@elefant
5
119.99 Lei 149.99 Lei -20%
VEZI OFERTA

LEGO City – Elicopter de pompieri 60281

119.99 Lei 149.99 Lei -20%

LEGO LEGO City Elicopter de pompieri 60281

Set de joc serialul TV Aventuri in LEGO City!

Un deliciu pentru copiii care adora jucariile de actiune, acest set de joc Camion de pompieri cu scara LEGO City (60280) include un camion de pompieri emblematic cu scara ce se ridica, si extinctor, plus un hidrant de incendiu si flacari LEGO ce se stivuiesc pentru a crea valvatai mai mari! Adauga minifigurinele incluse pompier si personajul TV Freya McCloud din LEGO City, si scena este pregatita pentru actiune nesfarsita din serialul TV Aventuri in LEGO City!

O jucarie de constructie grozava pentru copii!

Acest set 4+ include un ghid simplu de constructie tiparit si o Caramida de pornire ce va oferi micutilor o baza partial construita, cu care vor putea incepe constructia creativa. Iar cu aplicatia gratuita LEGO Building Instructions pentru smartphone-uri si tablete, copiii primesc Instructions PLUS – un ghid interactiv de constructie care face constructia o joaca de copii!

Lumea creativa din LEGO City!

Seturile de joc LEGO City ofera o experienta placuta de constructie si joaca, avand cladiri bogate in dotari, vehicule realiste si personaje distractive care stimuleaza joaca imaginativa pe roluri cu final deschis, bazata pe evenimente din viata reala.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola