Expirat

LEGO City Fire – Incendiu de padure 60247, 84 piese

25.59 Lei 31.99 Lei -20%
@emag
25
25.59 Lei 31.99 Lei -20%
VEZI OFERTA

LEGO City Fire – Incendiu de padure 60247, 84 piese

25.59 Lei 31.99 Lei -20%

LEGO City Fire – Incendiu de padure 60247, 84 piese

Joc de actiune pentru copii, pentru micii pompieri care salveaza o bufnita!

Tinerii pot deveni eroi pompieri cu acest minunat set de joaca LEGO City Incendiu in padure (60247). Setul include o masina de pompieri foarte tare, cu cabina pentru o minifigurina si un stingator de jucarie cu tun de apa, plus un copac cu flacari si o bufnita adormita pe ramurile sale. Si, cu eroul LEGO City TV Clemmons in scena, acest set poate da foc imaginatiei copiilor!

Set de joaca distractiv pentru micii pompieri!

Acest set de joaca este un cadou minunat pentru Craciun, ziua de nastere sau pentru orice alta zi pentru copiii care iubesc jucariile de actiune. Ghidul de constructie usor de urmat face ca si constructorii LEGO in devenire sa se poata bucura de o experienta fantastica in care construiesc si se joaca.

Jucarii fantastice de pompieri pentru copii!

Cu seturile pentru pompieri LEGO City, copiii ajung sa se bucure de aventuri fara sfarsit si de scenarii pline de actiune care reflecta situatii din viata reala. Gama larga de constructii bogate in detalii, vehicule realiste si personaje distractive transpun copiii intr-o lume in care creativitatea si imaginatia nu au limite.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola