7
58.99 Lei 79.99 Lei -26%
VEZI OFERTA

LEGO City Great Vehicles – Buldozer pentru constructii (126 piese)

58.99 Lei 79.99 Lei -26%

Set de joaca LEGO cu santier pentru copii de la 4 ani in sus!

Cei mici carora le place sa se joace cu eroi din viata de zi cu zi vor adora acest set LEGO City Buldozer pentru constructii (60252). Avem un buldozer cu senile de cauciuc si cupa functionala, o macara de jucarie cu bila pentru demolari, un mixer de ciment si un panou de avertizare – tot ce are nevoie un copil pentru a se bucura de ore in sir de joaca imaginativa.

O jucarie captivanta pentru copii!

Acest set de joaca 4+ include un ghid de constructie simplu tiparit si un element special Starter pentru a ajuta pe cei mici sa experimenteze mandria de a construi singuri jucarii LEGO. Cu aplicatia gratuita LEGO Life pentru smartphone-uri si tablete, copiii primesc Instructions PLUS – un ghid interactiv de constructie cu instrumente de vizualizare zoom si rotire care fac-adevar din construitul de seturi LEGO o joaca de copii.

Lumea creativa a LEGO City!

Cu seturile LEGO City, copiii se pot scufunda in aventuri deschise si scenarii care reflecta viata de zi cu zi. Si cu o gama larga de vehicule si masini realiste si bogate in functii, imaginatia copiilor este libera sa isi ia zborul!

Idei de constructie pentru copii!

Constructorii in devenire pot actiona bila de demolari si buldozerul, demoland si construind din nou cu echipa de muncitori LEGO City.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola