LEGO City Nitro Wheels – Atelier de tuning (897 piese)

208.99 Lei 499.99 Lei -58%
@emag
27
208.99 Lei 499.99 Lei -58%
VEZI OFERTA

LEGO City Nitro Wheels – Atelier de tuning (897 piese)

208.99 Lei 499.99 Lei -58%

LEGO City Nitro Wheels – Atelier de tuning 60258, 897 piese

Copiii care adora masinile de jucarie si fanii serialului TV LEGO City nu isi vor putea lua mainile de pe acest set de joaca LEGO City Atelier de Tuning (60258). Setul include un mecanic, un camion de tractare si chiar si o reprezentanta auto care vinde masini dubioase la preturi de nimic! Iar distractia nu se termina acolo! Copiii mai primesc si o selectie de personaje distractive cu vehicule super tari, inclusiv Tread Octane si bolidul lui pretuit impreuna cu Harl Hubbs cu nebuneasca lui motocicleta cu reactie. O combinatie perfecta pentru aventuri de simulare de tot rasul.

Un set de constructie nemaipomenit pentru copii!

Acest set de joaca include instructiuni simple de constructie care vor ajuta micii constructori sa ajunga maestri cat ai clipi.

Jucarii de constructie grozave pentru copii!

Seturile de joaca cu vehicule LEGO City dau copiilor sansa de a-si dezlantui puterea turbo, cu o gama nemaipomenita de jucarii pe roti, super rapide si super tari. Aceste seturi de constructie cu multe caracteristici, cu cladiri detaliate si personaje distractive asigura inspiratie pentru joaca nesfarsita, independenta, unde copiii pot recrea scenarii care reflecta viata reala, intr-un mod distractiv si incitant.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola