Anunt vechi

LEGO DOTS – Pachet multiplu – Emotii de vara (piese)

113.80 Lei 115.03 Lei -1%
14
113.80 Lei 115.03 Lei -1%
VEZI OFERTA

LEGO DOTS – Pachet multiplu – Emotii de vara (piese)

113.80 Lei 115.03 Lei -1%

Initiaza un copil in distractia LEGO DOTS cu acest set de artizanat estival!

Cauti un cadou ingenios de zi de nastere? Acest set LEGO DOTS (41937) Pachet multiplu – Emotii de vara este cadoul potrivit. O introducere creativa in lumea DOTS, aceasta cutie ofera copiilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de design si increderea, cu o gama de piese diferite, mai usoare sau mai detaliate.

Distractie variata in bricolaj!
Acest set de artizanat include articole DOTS diferite si personalizabile ce se pot purta, sau obiecte de decor interior, inclusiv o bratara, breloc de bagaj leu, rama foto cu element de prindere si un suport pentru creioane in forma de cactus. Copiii pot folosi placutele incluse pentru a crea nenumarate modele pentru toate piesele, sau isi pot extinde creativitatea cu punga DOTS Extra – seria 5 (41932) (vanduta separat).

Ambianta estivala de artizanat1
Bucuria oferita in plus de acest set pachet suplimentar este posibilitatea copiilor de a combina si potrivi modele pentru diferitele piese, mandrindu-se apoi cu design-urile lor creative sau impartasindu-le cu prietenii. Setul ofera copiilor o initiere excelenta in creativitatea bricolajului sau o activitate de artizanat in grup, avand cateva ceva de creat pentru fiecare.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola