Anunt vechi

LEGO NINJAGO – Robotul electro al lui Jay 71740

84.99 Lei 99.99 Lei -15%
@elefant
25
84.99 Lei 99.99 Lei -15%
VEZI OFERTA

LEGO NINJAGO – Robotul electro al lui Jay 71740

84.99 Lei 99.99 Lei -15%

LEGO NINJAGO Legacy Robotul Electro al lui Jay 71740

Un set de jucarii de lupta NINJAGO pentru constructie si joaca!

Copiii isi pot dezvolta abilitatile de constructie si pot juca scene distractive din sezonul 4 al serialului TV LEGO NINJAGO cu Robotul Electro al lui Jay (71740). Cu un robot pozitionabil, masina ninja, paianjen de jucarie si un exponat cu sabie aurie, copiii se pot bucura de ore intregi de aventuri ninja.
Invata sa construiesti cu LEGO NINJAGO!
Aceasta jucarie ninja cool este conceputa special pentru a oferi micilor constructori de 4 ani si mai mari o experienta formidabila de joaca. In interiorul cutiei, fiecare punga de caramizi are un model si un personaj complet de construit, astfel incat copiii pot porni rapid actiunea. Exista de asemenea o Caramida pentru incepatori pentru a oferi o baza partial construita si a incepe constructia.

Distractie pentru toata familia!
Seturile LEGO 4+ sunt modul perfect in care adultii se pot bucura de constructie alaturi de copii. Inceputul este rapid si usor – pe langa un ghid pe hartie pas cu pas aflat in cutie, acest set vine cu Instructions PLUS in aplicatia Instructiuni de constructie LEGO. Acest ghid interactiv include instrumente cu zoom, mod fantoma si rotire pentru a ajuta copiii sa profite din plin de procesul de constructie.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola