Anunt vechi

Lotiune hidratanta pentru fata Neutrogena, Hydro Boost, SPF 25, 50 ml

47.99 Lei 76.99 Lei -38%
@elefant
15
47.99 Lei 76.99 Lei -38%
VEZI OFERTA

Lotiune hidratanta pentru fata Neutrogena, Hydro Boost, SPF 25, 50 ml

47.99 Lei 76.99 Lei -38%

Factorii externi pot deteriora scutul protector al pielii provocand imbatranirea prematura si pierderea din stralucire a tenului.
Lotiunea hidratanta pentru fata Neutrogena Hydro Boost SPF 25 stimuleaza hidratarea, pentru a consolida scutul natural al pielii si o protejeaza Impotriva poluarii si al riscurilor provocate de UVB si UVA.

Ingrediente:

Formula hidratanta contine acid hialuronic ce pastreaza si intareste scutul protector al pielii zi de zi, astfel Incat sa se poata apara In mod activ Impotriva agresiunilor zilnice.
Helioplex SPF 25 ofera o protectie superioara Impotriva UVB si UVA daunatoare, fata de filtrele UV obisnuite.
Formula sa contine antioxidanti care ajuta la protejarea pielii Impotriva deteriorarii provocate de poluare si la pastrarea stralucirii sale.

Mod de utilizare:

Aplicati in fiecare dimineata prin miscari circulare ca ultim pas al rutinei de ingrijire.
Formula sa ultra-usoara si non-grasa o face ideala pentru a fi utilizata ca baza inainte de aplicarea machiajului.

Atentionari:

A se evita contactul cu ochii.

Descriere brand:

De aproape un secol, Neutrogena ofera produse eficiente pentru ingrijirea tenului si a pielii. Istoria brandului dateaza din anul 1930, cand Manny Stolaroff a inceput sa furnizeze produse saloanelor de frumusete. Momentul crucial a venit in 1954, cand a aflat despre proprietatile sapunului produs de nepotul medicului personal al lui Napoleon. Sapunul nu irita pielea si se spala usor. Stolaroff a fost atat de fascinat de produs, incat a inceput sa-l distribuie sub numele de Neutrogena.
Apoi mersul evenimentelor s-a accelerat. In anii 60, a fondat compania Neutrogena, urmatorul reper major fiind brevetarea Retetei Norvegiene, o compozitie unica, care sa raspunda cerintelor pielii expuse celor mai vitrege conditii climatice.
Astazi, printre produsele emblematice ale brandului se numara nu numai colectia Neutrogena Visibly Renew cu Reteta Norvegiana, ci si gama de ingrijire a pielii Neutrogena Visibly Clear sau cremele pentru maini Neutrogena. Utilizarea unor ingrediente active si colaborarea cu dermatologi de top au permis crearea unor produse cosmetice care reflecta fidel cerintele pielii si asigura ingrijirea sa eficienta.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola