Anunt vechi

Marea amintirilor – Fiona Valpy

16.80 Lei 28.00 Lei -40%
@elefant
29
16.80 Lei 28.00 Lei -40%
VEZI OFERTA

Marea amintirilor – Fiona Valpy

16.80 Lei 28.00 Lei -40%

Marea amintirilor este o poveste fascinanta despre puterea memoriei, a iubirii si a doua sansa.”-Goodreads

„Aceasta este o poveste de dragoste… despre durere si suferinta, dar si despre intelegerea a ceeea ce inseamna dragostea adevarata, care vine odata cu varsta si intelepciunea.”-Frenchvillagediaries.com

In 1937, viata Ellei, o tanara in varsta de saptesprezece ani, se schimba pentru totdeauna atunci cand este trimisa sa-si petreaca vara pe frumoasa Ile de Ré si il intalneste pe charismaticul si creativul Christophe. Isi petrec vara impreuna, explorand plajele nisipoase ale insulei si apele limpezi, si, pentru prima data in viata ei, Ella se simte cu adevarat libera.

Dar izbucnirea razboiului arunca totul intr-o noua lumina. Ella este obligata sa se intoarca in Scotia, unde se ofera voluntara in razboi alaturi de elegantul Angus. In aceasta lume noua, Ella simte ca se indeparteaza din ce in ce mai mult de viata din Ile de Re.

Poate ea gasi vreodata drumul inapoi? Si vrea? Din Ile de Re si pana pe dealurile din Scotia, Marea amintirilor este o fascinanta calatorie despre puterea memoriei, dragoste si a doua sansa.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola