Anunt vechi

Marea carte cu intrebari

44.50 Lei 89.00 Lei -50%
20
44.50 Lei 89.00 Lei -50%
VEZI OFERTA

Marea carte cu intrebari

44.50 Lei 89.00 Lei -50%

Marea carte cu întrebări este modul de a celebra legăturile minunate care există între oameni și natură.

De la aerul pe care-l respirăm, hrana pe care o mâncăm, aventurile pe care le căutăm, bucuria pe care o trăim, regăsim o legătură cu natura în fiecare parte din ființa noastră. Și, pe măsură ce ne reconectăm cu natura, ne reconectăm mai mult cu noi înșine.

Această carte este pentru toți copiii care se cațără în copaci, aleargă desculți, sar în băltoace, caută insecte, cântă la unison cu păsările, gustă fulgii de zăpadă și numără stelele.

Toți aparținem naturii și natura ne aparține tuturor.

Punând copiii în centrul conceptului cărții, autorul Yuval Zommer unește cititorii seriei “Marea Carte” din toate colțurile lumii pentru aceeași cauză – a apartenenței la planeta Pământ. Mesajul blând al cărții despre grija pentru natură va inspira cititorii de toate vârstele și va încuraja o nouă generație de ecologiști să înflorească.

Acestea sunt câteva întrebări la care cartea ne răspunde: Știai că vidrele de mare se țin de mână la fel ca oamenii? Sau că unii crabi au case? Și că fluturii au o oră de culcare?

Despre autor/ilustrator:

Yuval Zommer a absolvit Colegiul Regal de Artă cu un masterat în ilustrație. A lucrat mulți ani ca director creativ la agenții de publicitate de renume, înainte de a deveni autor și illustrator foarte apreciat al non-ficțiunii.

Uimitoarea serie „Marea carte” a fost publicată în 25 de țări și a fost selectată pentru numeroase premii, inclusiv UKLA Book Awards, The English Association’s Nonfiction Award și Made for Mums Award.

De asemenea, Yuval scrie și ilustrează o serie de cărți ilustrate sezoniere pentru Oxford University Press.

În cadrul editurii Didactica Publishing House puteți regăsi 4 cărți minunate ilustrate cu talent de către Yuval Zommer: “Marea carte despre bestii”, “Marea carte despre flori”, “Pas cu pas spre adâncimi” și “Pas cu pas spre înălțimi”.

Caracteristici:
Pagini: 64
Mărimi: 23 x 34 cm
Autor: Yuval Zommer
Copertă: Cartonată

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola