Anunt vechi

Mascara de volum Rimmel Scandal Eyes Lycra Flex, Negru, 13 g

15.99 Lei 29.99 Lei -47%
@elefant
6
15.99 Lei 29.99 Lei -47%
VEZI OFERTA

Mascara de volum Rimmel Scandal Eyes Lycra Flex, Negru, 13 g

15.99 Lei 29.99 Lei -47%

Mascara Scandaleyes Lycra Flex ofera volum genelor, fara a compromite propriul confort.
Este prima mascara pentru super volum imbogatita cu tehnologia Lycra ce nu ingreuneaza genele, ci promite gene ce nu vor mai trebui sa se simta aspre sau fragile.
Periuta unica Scandaleyes MaxDensity este special creata pentru a acoperi toate genele, de la un colt la celalalt al ochiului, flexandu-se pentru a nu le incarca.
Genele se mentin fine pe durata intregii zile, indiferent de cate straturi de mascara adaugi.
Genele tale vor fi acum cu adevarat flexibile!

Mod de utilizare:

Rimelul se aplica pe gene, prin tuse delicate, de la radacini la varfuri.
Pentru un plus de intensitate, se aplica mai multe straturi.

Descriere brand:

Indrazneste sa depasesti limitele frumusetii. Cosmeticele Rimmel darama conventiile, creand look-uri inedite si descoperind noi modalitati de a te exprima. Acest brand londonez a fost revolutionar, inca de la inceput.
A fost fondat in 1834 de Eugene Rimmel, iar primul produs – tusul de gene Rimmel – a devenit imediat emblematic. Motivul a fost formula unica, fara ingrediente nocive, precum si faptul ca toata lumea si-l putea permite. Termenul Rimmel a devenit denumirea generica a produsului si a fost creat legendarul motto „Get the London Look”. Astazi, tusul de gene Rimmel, lacul de unghii Rimmel, rujul sau fondul de ten Rimmel sunt doar componentele unui portofoliu larg. Nu ezita sa experimentezi cu machiajul si exprima-ti personalitatea, devenind cine vrei tu sa fii. Produsele Rimmel reprezinta o provocare pentru limitele tale, asa ca fa-ti curaj sa le depasesti.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola