Anunt vechi

Masina de copt paine GORENJE (1.6kg, 16 programe, 850W, alb-argintiu)

399.95 Lei 799.90 Lei -50%
4
399.95 Lei 799.90 Lei -50%
VEZI OFERTA

Masina de copt paine GORENJE (1.6kg, 16 programe, 850W, alb-argintiu)

399.95 Lei 799.90 Lei -50%

Pentru deliciile de dimineata

In loc de zumzetul enervant al unui ceas cu alarma, de ce sa nu va treziti in aroma de paine proaspat coapta? Datorita functiei de pornire intarziata, care permite setari de pana la 13 ore, puteti face acest lucru fara ca macar sa iesiti din pat. Trebuie doar sa adaugati ingredientele in aparatul de paine, sa selectati programul corect si sa programati pornirea pentru a coincide cu ritualul dumneavoastra de dimineata.

Fara gluten, mai multa placere

Gorenje s-a gandit la cei care mananca o paine fara gluten. Din cauza specificului fainii fara gluten, care mareste timpul de crestere si coacere, aparatul prezinta un program “fara gluten”. Pentru a pregati acest tip de paine intr-un cuptor de paine conventional, nu aveti nevoie de amestecare manuala suplimentara. Timpul de coacere, comparativ cu faina clasica, este mai lung.

Paine XXL, paine cu dimensiuni de pana la 1600gCoacerea painii pentru intreaga familie este usoara, cand puteti alege marimea painii pana la 1600 g. Intotdeauna crocanta la exterior si moale in interior.

Alegerea crustei. Crusta usoara, medie sau crocanta?

Bucurati-va de coaja crocanta bine rumenita sau subtire de fiecare data cu aceasta functie prestabilita.

Mentinere temperatura, pana la 60 minBucurati-va de painea calda chiar si dupa ce coacerea este deja finalizata.

Program paine fara gluten, gem si iaurt. 16 programe presetateAlegeti programul de paine cu grau intreg, francez, paine alba sau unul dintre programele special dezvoltate.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola