Anunt vechi

Masina de spalat Heinner, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, 60 cm

749.99 Lei 1,499.99 Lei -50%
3
749.99 Lei 1,499.99 Lei -50%
VEZI OFERTA

Masina de spalat Heinner, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, 60 cm

749.99 Lei 1,499.99 Lei -50%
Masina de spalat Heinner HWM-V6010D++, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Display LED, 60 cm, Alb
Beneficii:

  • Masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala;
  • Capacitate de incarcare de 6 kg, potrivita pentru o familie de 2-3 membri;
  • Este echipata cu 15 programe de spalare;
  • Viteza maxima de centrifugare de 1000 rotatii pe minut si un zgomot de 58 db la spalare;
  • Masina de spalat rufe dotata cu functiile Start intarziatClatire suplimentaraAnti-sifonare si Blocare acces copii;

 

Masina de spalat rufe standard, echipata cu functiile Start intarziatClatire supliemntaraAnti-sifonare creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta si delicata. Puteti incarca pana la 6 kg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentru o familie cu 2-3 membri.

 

Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa.

 

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

 

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.

 

Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.

 

Nivelul de zgomot  este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iar o valoare mica iti va asigura confortul dorit.

 

Consumul de energie electrica si de apa al masinii de spalat rufe este dat si prin clasa de eficienta energetica. Cu cat clasa de eficienta energetica este mai mare, de la A+++ la D, cu atat consumul de energie si apa este mai mic.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola