Anunt vechi

Masina de spalat rufe frontala ELECTROLUX PerfectCare600, 6 kg, 1000rpm

1,139.94 Lei 1,899.90 Lei -40%
@altex
1
1,139.94 Lei 1,899.90 Lei -40%
VEZI OFERTA

Masina de spalat rufe frontala ELECTROLUX PerfectCare600, 6 kg, 1000rpm

1,139.94 Lei 1,899.90 Lei -40%
Mașina de spălat rufe slim PerfectCare 600 cu sistem SensiCare adaptează durata programului la dimensiunea încărcăturii folosind mai puţină energie și apă și prevenind spălarea excesivă a hainelor. Permiţând cele mai economice cicluri chiar și pentru cele mai mici încărcături, aceasta are și un profil îngust pentru a economisi spaţiu fără a compromite capacitatea sau performanţa.
Îngrijire personalizată pentru rezultate optime cu SensiCare

Sistemul SensiCare modifică setările programelor în funcţie de greutatea încărcăturii. Senzorii SensiCare ajustează durata programului și consumul de apă și energie, pentru a asigura aceeași eficienţă la spălare chiar și pentru încărcăturile mai mici. Ţesăturile arată ca noi de două ori mai mult timp*

*Test de rezistenţă a culorii efectuat de Ritex. Nr. test 15CR00099 din decembrie 2015.
Fiecare fibră îngrijită
Opţiunea SoftPlus înmoaie hainele în prealabil și le distribuie uniform în tambur. Astfel,fiecare fibră este tratată corespunzător și fiecare articol din încărcătură este plăcut la atingere și miroase a prospeţime pentru mai mult timp.
Adaugă abur pentru o curăţare profundă
Programul de spălare AntiAllergy Vapor 60ºC adaugă abur la finalul ciclului pentru a oferi hainelor tale o curăţare eficientă și igienică. Acesta ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor din hainele tale pentru rufe mai curate și igienizate.
Mai puţină energie consumată, mai mult timp economist
Eco TimeManager îţi permite să reglezi durata ciclului de spălare în funcţie de timpul pe care îl ai la dispoziţie. Economisind timp și energie, fără niciun compromis privind spălarea profundă pe care hainele o primesc.
Performanţă ridicată cu economie de spaţiu
Menţine aspectul și senzaţia plăcută la atingere a hainelor cu mașina de spălat rufe slim Electrolux. Designul acesteia este special conceput să se potrivească în spaţiile prea mici pentru aparatele de dimensiuni standard. Fără niciun compromis în privinţa performanţei, vei beneficia în continuare de rezultate excelente de fiecare dată când speli hainele tale preferate.
Caracteristici
  • Capacitate spălare program Eco: 6 kg
  • Viteză maximă de centrifugare program Eco: 951 rpm
  • Programul de mătase este conceput special pentru ţesăturile din mătase, cu spălare delicată și ciclu de centrifugare adaptat
  • Sistem de echilibrare a încărcăturii

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola