13
874.99 Lei 1,669.99 Lei -48%
VEZI OFERTA

Masina de spalat rufe Heinner, 5 kg, 800 RPM, Start intarziat, Sistem Eco Logic

874.99 Lei 1,669.99 Lei -48%

Masina de spalat rufe Heinner HWM-V5080D++, 5 kg, 800 RPM, Clasa D, Start intarziat, Sistem Eco Logic, Alb

Beneficii:

Masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala;
Capacitate de incarcare de 5 kg, potrivita pentru o familie de 2-3 membrii;
Este echipata cu 15 programe de spalare;
Viteza maxima de centrifugare de 800 rotatii pe minut;
Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile Eco Logic, Sistem detectare spuma, Sistem de control electronic al balansului iar ca functii, Start intarziat, Clatire suplimentara si Blocare acces copii.

Masina de spalat rufe, echipata cu tehnologiile Eco Logic, Sistem detectare spuma, Sistem de control electronic al balansului iar ca functii, Start intarziat, Clatire suplimentara si Blocare acces copii care creeaza conditii optime de spalare pentru rufele tale si asigura o curatare eficienta si delicata. Puteti incarca pana la 5 kg pentru un singur ciclu de spalare, potrivit pentru o familie cu 2-3 membrii.

Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa.

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola