Anunt vechi

Masina de spalat rufe Slim Arctic

899.99 Lei 1,599.99 Lei -44%
@emag
22
899.99 Lei 1,599.99 Lei -44%
VEZI OFERTA

Masina de spalat rufe Slim Arctic

899.99 Lei 1,599.99 Lei -44%

Beneficii:

Masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala;
Capacitate de incarcare de 7 kg, potrivita pentru o familie cu 3-4 membri;
Hublou cu un diametru de 34 cm si deschidere pe partea dreapta;
Este echipata cu 15 programe de spalare;
Viteza maxima de centrifugare de 1000 rotatii pe minut si un zgomot de 72 db la centrifugare;
Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile ExtraSteam si Eco Heater, iar ca functii, Child Lock si Amanare pornire.

Un minut, atat ai nevoie ca sa obtii haine impecabile. Asta pentru ca masina de spalat rufe APL71015XLW1 de la Arctic are o usa cu diametru de 34 cm si unghi de deschidere larg, care iti permit sa pui la spalat multe haine deodata, fara efort. Porneste programul ales si lasa tehnologia Extra Steam sa dezlantuie puterea aburului pentru o curatare eficienta si delicata.

Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa.

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.

Deschiderea larga a hubloului cu un diametru de 34 cm, aduce un plus de comoditate cand scoti rufele din cuva masinii de spalat.

Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.

Nivelul de zgomot este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iar o valoare mica iti va asigura confortul dorit.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola