27
1,249.99 Lei 2,051.99 Lei -39%
VEZI OFERTA

Masina de spalat vase Beko, 14 seturi, 6 programe, Automatic Door Opening

1,249.99 Lei 2,051.99 Lei -39%

Intr-o bucatarie bine utilata ti-e mai mare dragul sa gatesti. Masina de spalat vase DVN06430X de la Beko preia curatarea ustensilelor si veselei folosite si iti permite sa te relaxezi dupa masa. Gratie functiei Automatic Door Opening, masina va intredeschide automat usa dupa sfarsitul ciclului de spalare, pentru a ventila aerul dinauntru si a evita mirosurile neplacute.

Automatic Door Opening

Lasarea usii inchise la sfarsitul ciclului de spalare poate provoca miros nedorit in masina de spalat vase si dificultate la uscare vaselor. Functia Automatic Door Opening* imbunatateste performantele de uscare prin patrunderea aerului natural si eliminarea aburului din masina de spalat vase prin intredeschiderea automata a usii la sfarsitul programului. *aplicarea functiei prelungeste durata ciclului de spalare

Flexible HalfLoad

Aceasta optiune permite finalizarea programului de spalare, chiar si atunci cand masina de spalat este incarcata cu mai putine vase.

Secondary

Intensive 70°C

Este un program destinat spalarii vaselor foarte murdare sau a caror spalare a fost amanata. Secretul sau consta in folosirea apei la temperaturi ridicate pentru spalare si a unor cicluri suplimentare de clatire, inclusiv cu apa fierbinte.

Secondary

Tehnologii ingenioase

Quick&Shine

Acest program curata si reda stralucirea vaselor utilizate zilnic, cu un nivel de murdarie scazut, in doar 58 de minute.

Cos tacamuri flexibil

Flexibilitatea imbunatatita a masinii de spalat vase permite incarcarea rapida a cosului pentru tacamuri si mutarea acestuia pe lateral. Spatiul este folosit la capacitate maxima.

Eco 50°C

Un program care are grija atat de vasele tale cat si de mediul inconjurator. Este programul ideal de spalare a vaselor cu un consum energetic scazut.

Dozator detergent glisant

Noul dispenser pentru detergent este prevazut cu sistem de inchidere prin glisare si iti permite o utilizare facila. Astfel, accesarea acestuia se realizeaza cu usurinta oricand ai nevoie, cu un minim de efort.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola