Masinuta care urca pe pereti

138.00 Lei
8
138.00 Lei
VEZI OFERTA

Masinuta care urca pe pereti

138.00 Lei

Ce nastrusnicii au mai aparut pentru distractia si incantarea noastra, a celor care stim sa apreciem un gadget reusit? Ei bine, cea mai noua inventie care ne-a calcat … peretele … este Masinuta care urca pe pereti cu control din telecomanda!

Da, ai voie si tu sa te joci cu ea, chiar daca ai trecut demult de varsta inocentei. Masinuta antigravitationala este o bucurie pentru oricine, fie el adult sau copil. Poti controla din telecomanda miscarile acestei jucarii haioase care sfideaza pur si simplu legile gravitatiei.

Masina asta de jucarie se catara pe perete mai ceva ca Spyderman, reusind cu succes sa isi faca drum chiar si pe tavan! Aaatentie la lustra, tati! Stim ca ai luat-o cadou pentru copiii tai, dar te surprinzi certandu-te cu ei pe telecomanda. E normal, nu-ti face griji, masinuta care urca pe perete si pe tavan este de-a dreptul irezistibila.

Un cadou iesit din tipare, masinuta antigravitatie merge si orizontal si vertical si chiar si cu susul in jos. Mai ramane sa iti demonstrezi skillsurile de pilot, manevrand gadgetul cu ajutorul telecomenzii intuitive. Pe locuri, fiti gata, start!

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola