Expirat

Memorie USB Corsair Flash Voyager GT, 128GB, shock resistant, USB 3.0

189.99 Lei 209.99 Lei -10%
35
189.99 Lei 209.99 Lei -10%
VEZI OFERTA

Memorie USB Corsair Flash Voyager GT, 128GB, shock resistant, USB 3.0

189.99 Lei 209.99 Lei -10%
MERGETI DINCOLO DE VITEZA OBISNUITA A USB 3.0

Unitatile flash USB 3.0 standard sunt rapide. Flash Voyager GT USB 3.0 este si mai rapid, cu viteze de transfer de date de pana la doua ori mai mari decat cele ale unitatilor USB 3.0 standard si de pana la opt ori mai mari decat cele ale unitatilor USB 2.0. Portabilitatea si comoditatea unitatilor USB a insemnat intotdeauna suportarea unor intarzieri in asteptarea copierii fisierelor, dar acum acestea sunt de domeniul trecutului.

 

TRANSFER DE DATE DE MARE VITEZA CHIAR SI PRIN USB 2.0

Sunt sanse mari sa mai folositi cel putin un PC care nu a fost inca actualizat la USB 3.0. Flash Voyager GT va acopera: nu numai ca este complet compatibil cu USB 2.0, dar este si una dintre cele mai rapide unitati flash USB 2.0 de pe piata. Transferul de date intre mai multe PC-uri este atat rapid, cat si lipsit de griji.

Si chiar daca nu ati trecut la USB 3.0 pe sistemul dvs. principal, Flash Voyager GT USB 3.0 este in continuare o investitie excelenta. Va veti bucura de viteze de transfer de date uluitoare care depasesc limitele performantei USB 2.0 si veti debloca o noua realizare a vitezei cu urmatoarea actualizare.

 

DURABIL SI REZISTENT LA SOCURI

Ergonomia prietenoasa cu degetele a dispozitivului Flash Voyager GT USB 3.0 va va face sa doriti sa il luati cu dvs. peste tot, astfel incat fiabilitatea este esentiala.

Carcasa integral din cauciuc de proprietate CORSAIR este extrem de durabila, pentru un transport fara griji al datelor dvs. valoroase. Si pentru ca accidentele se intampla, Flash Voyager GT USB 3.0 este rezistent la apa.

Spre deosebire de mediile de stocare traditionale, unitatile flash sunt de tip solid-state, astfel incat pot face fata cu usurinta caderilor si loviturilor zilnice – si nu atat de zilnice – care vin cu teritoriul.

CONVENABIL SI COMPATIBIL

Functioneaza cu Microsoft® Windows®, Mac OS X® si chiar si cu Linux fara drivere si nu este nevoie sa instalati niciun software – doar conectati-l si gata. Daca computerul dvs. are un conector USB 2.0 sau USB 3.0, puteti utiliza Flash Voyager GT USB 3.0.

SUSTINUT DE CORSAIR

Cu o istorie indelungata in construirea de produse si componente de memorie de calitate entuziasta, CORSAIR si-a construit o reputatie pentru calitate, compatibilitate si performanta.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola