Anunt vechi

Mobila bucatarie Natalia, pal melaminat, wenge – stejar ferrara, lungime 2 m

939.01 Lei
48
939.01 Lei
VEZI OFERTA

Mobila bucatarie Natalia, pal melaminat, wenge – stejar ferrara, lungime 2 m

939.01 Lei

Bucataria Natalia este destinata utilizarii in ansambluri rezidentiale de dimensiuni reduse, precum apartamente mici. Datorita lungimii de 2 m, aceasta bucatarie iti ofera un spatiu functional, compartimentat eficient pentru a raspunde nevoilor moderne. Este realizata din pal melaminat de 18 mm intr-un mix de nuante contrastante, wenge magia si stejar ferrara. Are un design simplu si elegant cu un blat cu lungimea de 200 cm, latimea de 60 cm si grosimea de 2,8 cm.

Iti asigura un spatiu de lucru bine organizat si ordonat pe care il poti ajusta in functie de necesitatile incaperii. Mobila de bucatarie este prevazuta cu picioare reglabile, mascate de o banda inchisa la culoare.

Corpurile superioare pot fi amplasate la orice inaltime doresti, astfel incat sa poata fi valorificat intreg spatiul. Au o inaltime de 65 de cm si o adancime de 33,5 cm si au atat corpuri inchise din pal, cat si un corp cu usi din sticla semi transparenta, fiind potrivite pentru vesela.

Corpurile inferioare dispun de 4 sertare inchise care iti permit sa depozitezi accesoriile pentru gatit si tacamurile. Au o inaltime maxima de 90 cm si o adancime de 45 cm fiind ideale pentru accesoriile de gatit de dimensiuni mari.

Mobilierul de bucatatie este prevazut in total 9 usi, 4 polite si 4 sertare. 

Produsul se vinde la set. Se livreaza in 5 colete.

Numarul de dulapuri indica piesele de mobilier care se monteaza individual si formeaza mobila de bucatarie completa. Aceasta este dotata cu 6 corpuri, 3 inferioare si 3 superioare de latimi variabile.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola