Anunt vechi

Monitor Gaming IPS LED Dell Alienware 24.5″, Full HD, HDMI, USB 3.0, G-SYNC, 1 ms

1,389.00 Lei 3,199.00 Lei -57%
@evomag
30
1,389.00 Lei 3,199.00 Lei -57%
VEZI OFERTA

Monitor Gaming IPS LED Dell Alienware 24.5″, Full HD, HDMI, USB 3.0, G-SYNC, 1 ms

1,389.00 Lei 3,199.00 Lei -57%

Accelerati-va reactiile

Rapid ca fulgerul: Experimenteaza cele mai bune monitoare disponibile cu tehnologia IPS si rate de actualizare nativa de pana la 240Hz.

1ms raspuns: un timp de raspuns de 1ms alunga efectul de ghosting si blur pentru imagini clare, fara a fi nevoie de trucuri artificiale.

Culorile adevarate, viteza reala: Noua tehnologie IPS rapida ajuta la mentinerea claritatii imaginii din fiecare unghi al ecranului. In plus, cu o acoperire de culori pana la 99% sRGB, aveti o gama larga de culori in arsenalul dvs.

Cel mai bun: un monitor de 24,5″ combinat cu rezolutie nativa FHD 1080p ofera cel mai bun raport pixel-pe-inch, astfel incat detaliile sunt mai clare, iar imaginile sunt asemanatoare vietii.

Subliniati fiecare detaliu

Experimentati un nou nivel de claritate atunci cand sunteti in plina actiune. AMD FreeSync ™ Premium si NVIDIA © G-SYNC © Tehnologia compatibila sincronizeaza graficele si monitorul, astfel incat sa obtineti imagini epice, fara rupere, care sa nu incetineasca jocul.

Mentineti-va statia de lupta eleganta: intr-o revenire a formei, designul nostru industrial Legend este o expresie noua, mai indrazneata, sculptata, universala, minimala si iconica a marcii Alienware.

Joaca in felul tau: incorporand feedback de la jucatorii profesionisti, noul suport cu picioare conice va permite sa rotiti tastatura in orice unghi lateral, astfel incat sa puteti juca asa cum doriti. Si cu ajutorul markerului de reglare a inaltimii, puteti ajusta monitorul si la inaltimea perfecta. In plus, este de asemenea optimizat pentru montarea VESA cu un singur clic usor de utilizat.

Ramaneti la rece sub presiune: designul unic de racire si aerisire din partea superioara, inferioara si posterioara a monitorului ofera un sistem de ventilatie optimizat, mentinand monitorul rece in timpul celor mai intense lupte.

Aprinde-l:Personalizati-va sesiunea de jocuri cu AlienFX – sistemul sau de iluminare complet personalizabil este conceput pentru a va apropia de lumile in care va jucati, cu efecte de iluminare dinamice legate direct de actiunea 2 in joc si de valorile RGB complete.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola