Anunt vechi

Mouse gaming wireless Logitech LightSpeed Hero

139.99 Lei 199.99 Lei -30%
36
139.99 Lei 199.99 Lei -30%
VEZI OFERTA

Mouse gaming wireless Logitech LightSpeed Hero

139.99 Lei 199.99 Lei -30%

Noua generatie wireless LIGHTSPEED este pregatita pentru cele mai intense sesiuni de gaming!
Descopera aliatul perfect: mouse-ul Logitech G305!

LIGHTSPEED Wireless pentru toti
Urmatoarea generatie wireless LIGHTSPEED este acum gata pentru fiecare jucator
G305 este un mouse wireless pentru jocuri LIGHTSPEED conceput pentru performante serioase, cu inovatii de ultima ora, la un pret accesibil.

Senzor HERO
Performanta 12.000 DPI, eficienta 10x
Senzorul HERO este senzorul optic de jocuri de la Logitech G care realizeaza atat performante incredibile, cat si eficienta fara precedent. Deoarece, in jocurile wireless, nu pot exista compromisuri. Programul DPI de la 200 la 12.000 si salvati pana la 5 profiluri pe memoria interna

LIGHTSPEED Wireless
Nu exista cabluri. Fara limite.
LIGHTSPEED este wireless la fel de rapid precum cu fir. Solutia meticuloasa, de la Logitech G, de la cap la cap, ofera jucatorilor libertatea wireless si performanta de 1 ms necesara jocurilor.

Viata ultra-lunga
250 de ore, o baterie AA
HERO Sensor si LIGHTSPEED ofera o eficienta extrema pentru a va permite sa jucati timp de 250 de ore pe o singura baterie AA. Nu va faceti griji, G305 are un indicator luminos care iti aduce aminte la o baterie de 15%.

Ultra-Usor
99 de grame de libertate rapida
Logitech G, un mouse wireless pentru jocuri nu trebuie sa fie greu. G305 este foarte usoar, fiind disponibil la doar 99 de grame, posibil datorita designului mecanic usor si utilizarii ultra-eficiente a bateriei.

6 Butoane programabile
Flexibil si simplu
G305 are, de asemenea, butonul din mijloc, butonul DPI si doua butoane laterale care pot fi programate dupa preferintele dvs. utilizand software-ul Logitech Gaming Software.

Tensiunile avansate ale butoanelor
Raspundeti la clicuri superioare
Tensionarea avansata cu butoane separate imbunatateste consistenta butoanelor stanga / dreapta ale mouse-ului si ajuta la reducerea fortei necesare pentru a face clic. Acest lucru duce la o performanta clara si fiabila pe care va puteti baza, chiar si in cele mai intense sesiuni de jocuri.

Joaca oriunde
Receptor incorporat USB Nano Receiver Storage
Designul durabil, usor, cu o amprenta mica si spatiul de stocare incorporat in receptorul Nano, fac din G305 un partener de calatorie excelent.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola