27
619.99 Lei 979.99 Lei -37%
VEZI OFERTA

Multifunctional HP CISS InkTank 415 All-in-One, Wireless, 15.000 de pagini negru, 8000 de pagini color, A4

619.99 Lei 979.99 Lei -37%

Multifunctional HP InkTank 415 All-in-One, Wireless, A4

Imprimati volume mari la un cost pe pagina extrem de redus si beneficiati cu usurinta de imprimarea mobila. Cu un sistem fiabil pentru cerneala, fara scurgeri, veti putea sa imprimati pana la 8.000 de pagini color sau 15.000 de pagini alb-negru cu o calitate exceptionala.

Mai mult cu mai putin

Imprimi mii de pagini cu sistemul rezervorului de cerneala de mare capacitate. Imprima pana la 8.000 de pagini cu un singur set de sticle de cerneala color HP sau pana la 15.000 de pagini cu 2 sticle de cerneala neagra HP. Cu acest sistem de rezervoare de cerneala de capacitate mare, imprimi volume mari la un cost pe pagina extrem de scazut.

Fara mizerie. Fara risipa

Reumple simplu sistemul de rezervoare de cerneala, cu sticle care se reetanseaza, fara scurgeri. Monitorizezi simplu nivelurile de cerneala si reumpli cu cerneala originala HP cand doresti. Rezervoarele de cerneala transparente iti permit sa imprimi cu incredere.

Calitate exceptionala HP

Contati pe text mai inchis la culoare, mai clar, de fiecare data. Bazati-va pe cerneluri HP originale pentru fotografii care rezista de 22 de ori mai mult. Creezi brosuri, fluturasi, fotografii si alte documente fara chenar, care arata minunat – chiar in biroul tau.

Imprimare si scanare mobila simpla

Imprimati, scanati si partajati practic de oriunde, de pe telefonul inteligent. Comandati cerneala direct prin intermediul aplicatiei HP Smart. Imprimati simplu de pe o diversitate de smartphone-uri si tablete.

Dispozitivul tau, alegerea ta

Imprimati simplu de la o varietate de smartphone-uri si tablete.

Imprimate care intotdeauna arata excelent

Creezi brosuri, pliante, fotografii si alte documente fara chenar, care arata excellent.

Rezervoare de cerneala transparente

Rezervoarele de cerneala transparente iti permit sa imprimi cu incredere.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola