Anunt vechi

NYX Ruj de buze NYX Professional Makeup Extra Creamy Round, 635 Doll, 16 g

19.99 Lei 39.99 Lei -50%
@elefant
3
19.99 Lei 39.99 Lei -50%
VEZI OFERTA

NYX Ruj de buze NYX Professional Makeup Extra Creamy Round, 635 Doll, 16 g

19.99 Lei 39.99 Lei -50%
DESCRIERE

Descriere produs:

Rujul de buze de la NYX este un produs clasic, potrivit pentru toate ocaziile.

Ingrediente:

Formula emolienta pe baza de minerale ofera o textura frumoasa de catifea, culoare saturata si rezista la uzura si murdarie.

Mod de utilizare:

Aplicati un strat uniform pe buze, apoi folositi un creion de buze NYX Professional Makeup sau un luciu de buze pentru a obtine efectul dorit.

Descriere brand:

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat in 1999, in Los Angeles, de catre artista in machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflecta cele mai recente tendinte din machiaj. Portofoliul marcii este cuprinzator: de la ruj si produse pentru machiaj, pana la pensule cosmetice profesionale. NYX Professional Makeup sunt produse de inalta calitate, la preturi competitive, care se bucura de popularitate in randul artistilor in machiaj profesionisti. NYX Professional Makeup ofera nu numai un machiaj frumos, ci si ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completeaza imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular in intreaga lume. Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate in pigmenti, asigura un machiaj rezistent si permit o abordare amuzanta a jocului de culori. Gasiti-va machiajul perfect si deveniti un profesionist in machiaj. NYX Professional Makeup nu testeaza produsele pe animale.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola