Ochelari de soare copii – Police

179.00 Lei 929.00 Lei -81%
@lensa
20
179.00 Lei 929.00 Lei -81%
VEZI OFERTA

Ochelari de soare copii – Police

179.00 Lei 929.00 Lei -81%

Numele nu este ales intamplator, el avand menirea de a provoca imaginatia si visele celor cu spirit tanar, oferind o noua perspectiva, aceea a lumii de peste ocean, pozitionata mereu impotriva curentului, evocand totodata stilul de viata american “on the way” si spiritul puternic al celei mai impresionante asezari urbane, orasul New York.

Atitudinea promovata de Police a produs un impact puternic, brandul italian castigandu-si propria nisa si fiind recunoscut la nivel internatonal ca o alternativa nonconformista. Bazandu-se pe identitatea sa din ce in ce mai puternica, brandul s-a reinventat de-a lungul anilor, evoluand de la ochelari la ceea ce numim astazi stilul de viata Police, ce include o gama extinsa de accesorii de moda: parfumuri, ceasuri, bijuterii si articole din piele, in care se regaseste personalitatea puternica a acestei marci care promoveaza acelasi mod de viata independent si unic.

Cei atrasi de comunitatea Police sunt tinerii, rebeli autentici care urmaresc tendintele modei dar care vor sa se faca remarcati prin originalitate si intuitie, cei care vor sa traiasca prin alegerile pe care le fac si sa isi puna amprenta asupra lumii in care traiesc. Asemenea lor, brand ambasadorii alesi de Police de-a lungul timpului au fost personalitati puternice precum Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar Jr. sau Lewis Hamilton, care au reinterpretat in stil propriu valorile, mesajul si universul acestui brand.

Astazi produsele Police sunt distribuite in orase importante din peste 80 de tari din intreaga lume. Incepand cu anul 2008, strategia de vanzare cu amanuntul a marcii s-a concentrat in special pe Orientul Mijlociu si China si a fost completata de deschiderea a peste 40 de magazine shop-in-shop ce isi propun sa transmita esenata stilului de viata Police, dar si sa creasca notorietatea acestui brand.

Sanatatea oculara este extrem de importanta atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Ochelarii de soare Police SK054 0D41 sunt solutia ideala pentru a proteja vederea copilului tau de razele nocive ale soarelui. Rama rectangulara, de culoare rosie si lentilele gri sunt cateva dintre caracteristicile acestui accesoriu modern, indispensabil in desfasurarea diferitelor activitati in aer liber.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola