35
2,099.99 Lei 2,575.99 Lei -18%
VEZI OFERTA

Ochelari VR OCULUS Quest 2 Capacitate 64GB Camera Video Integrata Motion Tracking Alb

2,099.99 Lei 2,575.99 Lei -18%

Fiecare detaliu al Oculus Quest 2 a fost conceput pentru a face lumile virtuale sa se adapteze miscarilor dvs., permitandu-va sa explorati jocuri si experiente uimitoare cu o libertate de neegalat.

 

Puteti profita la maximum de fiecare moment cu o performanta rapida si o grafica de generatie urmatoare. Ramaneti concentrat asupra fiecarui detaliu cu un ecran uimitor care prezinta cu 50% mai multi pixeli decat Quest original. Sau faceti o pauza de la actiune si luati locuri in primul rand pentru concerte live, evenimente exclusive si multe altele.

 

Cu controlerele Touch reproiectate, gesturile si miscarile dvs. sunt transportate direct in VR cu o ergonomie imbunatatita. Puteti chiar sa va conectati setul cu casca VR la un computer compatibil cu jocurile cu un cablu Oculus Link (neinclus) pentru a accesa sute de jocuri si experiente VR pentru PC.

 

Quest 2 va permite, de asemenea, sa va aduceti prietenii in actiune. Transmiterea live va permite sa impartasiti experienta VR cu oamenii din jur. Sau intalniti-va cu prietenii in lumi virtuale pentru a lupta in competitii multiplayer sau pur si simplu sa petreceti ceva timp impreuna. Nu exista nici o limita in ceea ce puteti juca, crea si descoperi in Oculus Quest 2.

 

Oculus Quest 2 necesita acces la internet wireless si aplicatia Oculus (descarcare gratuita) pentru a configura dispozitivul. Deschideti cutia, configurati-o cu aplicatia pentru smartphone si treceti in VR. Nu este nevoie de PC sau consola.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola