Anunt vechi

Pachet jocuri educative MEMORACE: ABC + Povesti nemuritoare, 111 piese

69.54 Lei 119.90 Lei -42%
22
69.54 Lei 119.90 Lei -42%
VEZI OFERTA

Pachet jocuri educative MEMORACE: ABC + Povesti nemuritoare, 111 piese

69.54 Lei 119.90 Lei -42%
Pachetul educativ: ”BrainBox – ABC & MemoRace – Povesti nemuritoare” este destinat copiilor cu varste incepand de la 4 ani.

1. BrainBox – ABC

Usor si distractiv, BrainBox ABC este destinat copiilor care vor sa invete alfabetul, ajutand la imbunatatirea spiritului de observatie si a capacitatii de memorare, fiind un prim pas in formarea micilor cititori.Fiecare cartonas prezinta cate o litera a alfabetului, atat in format de tipar cat si de mana, precum si cele mai intalnite grupuri de litere. Dezvoltat in colaborare cu un profesor experimentat, acest joc reprezinta o metoda de invatare valoroasa si distractiva!

Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa zece minute.

Daca esti cel mai tanar jucator tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si informatiile de pe fata cartonasului pana cand se scurge nisipul din clepsidra (10 secunde). Clepsidra mai poate fi intoarsa inca o data pentru ca jucatorii mai tineri sa aiba mai mult timp pentru a studia cartonasul.

Apoi dai cartonasul unui alt jucator si dai cu zarul. Vei raspunde la intrebarea cu numarul indicat de zar. ( Ex. Daca dai cu zarul un doi, atunci vei raspunde la intrebarea cu numarul doi). Celalat jucator iti citeste intrebarea si apoi verificati impreuna daca raspunsul tau este corect, intorcand cartonasul. Daca ai raspuns corect, pastrezi cartonasul. Daca ai gresit pui cartonasul inapoi in cutie si urmatorul jucator trage un cartonas.

Castiga jucatorul cu cele mai multe cartonase, dupa zece minute de joc!

Jocul contine: 55 cartonase, 1 cartonas cu reguli, 1 clepsidra, 1 zar.
Numar de jucatori recomandat: 1-6.
Durata joc: 10 minute.
Varsta recomandata: 4 ani +.

2. MemoRace – Povesti nemuritoare

Memorace – Povesti Nemuritoare este un joc distractiv si un excelent antrenamet pentru creier. Descopera personajele si aventurile lor din povestileSeria educativa MemoRace este destinata pentru unul sau mai multi jucatori, atat copii cat si parinti, punand in fata acestora numeroase informatii de cultura generala din diferite domenii. Totodata cu ajutorul provocarilor, jocul antreneaza dezvoltarea deductiei logice, a memoriei si a atentiei, toate acestea intr-un mod interactiv si distractiv.

Regulile jocului sunt foarte simple… trage un cartonas si incearca sa retii cat mai multe informatii in 10 secunde. Apoi, da cu zarul si raspunde la intrebarea indicata de zar. Daca dai un 1, iti vor fi testate cunostintele sau gandirea logica, iar daca dai un alt numar, memoria si spiritul de observatie.

Jocul contine: 56 cartonase, 1 clepsidra, 1 zar cu opt fete.
Numar de jucatori recomandat: 1-6.
Durata: 15 minute
Varsta recomandata: 5 ani+.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola