Anunt vechi

Paleta Anticearcan 21 culori Fraulein 38 Perfect Natural Concealer

32.90 Lei 70.00 Lei -53%
@pensulemachiaj
12
32.90 Lei 70.00 Lei -53%
VEZI OFERTA

Paleta Anticearcan 21 culori Fraulein 38 Perfect Natural Concealer

32.90 Lei 70.00 Lei -53%

Paleta Anticearcan 21 culori Fraulein38 Perfect Natural Concealer este un produs cosmetic folosit pentru a masca imperfectiunile tenului: pete, cosuri, cearcane pronuntate.

Ceea ce este uimitor la acest produs de make up este faptul ca reuseste sa uniformizeze foarte bine tenul. Corectorul are o mare putere de acoperire iar efectul se mentine pentru 24 de ore. Acopera rapid si fiabil cearcanele si petele de pigmentare, estompand imperfectiunile. Se aplica foarte usor, nu usuca pielea, putand fi folosit pentru orice tip de ten.

Concealerul alb este folosit pentru a masca cearcanele sau pentru a lumina pielea terna. Nuantele de verde si albastru sunt utilizate pentru a ascunde cosurile sau vasele de sange pronuntate. Corectorul portocaliu estompează cearcănele albastre.

Anticearcanul trebuie aplicat in cantitati mici. Nu e necesara o cantitate mare de concealer fiind un produs eficient. Tine cont ca acest produs este creat pentru a ascunde imperfectiuni mici si nu este recomandat sa fie intins pe zone mari de fata.

Conține corector galben ce neutralizează zonele cu tentă de mov, cum ar fi cearcănele sau vânătăile. Nuanțele nude uniformizează întregul aspect pe când fardurile închise accentuează trăsăturile frumoase și proeminente pentru un efect 3D al machiajului.

Alege Paleta Anticearcan 21 culori Fraulein38 Perfect Natural Concealer pentru o solutie completa impotriva imperfectiunilor!

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Logo
Inregistrare cont
Resetare parola