35
117.99 Lei 199.90 Lei -41%
VEZI OFERTA

Paleta contouring fata Urban Decay Naked Flushed Go Native, 14 g

117.99 Lei 199.90 Lei -41%

Paleta Naked Flushed este ideala pentru a oferi tenului luminozitate si un strop de prospetime.

Paleta contine:

– o pudra bronzanta;
– un iluminator;
– un fard de obraz.

Mod de utilizare:

Cele trei farduri se pot folosi impreuna sau individual, in functie de efectul dorit.

Descriere brand:

Faceti cunostina cu ambasadorii Urban Decay : CL, Ezra Miller, Joey King, Karol G, Lizzo, toti reprezentativi pentru cultura brandului, “Pretty Different”.
Urban Decay este un brand de machiaj care nu se supune regulilor din industrie, care a vrut sa fie “Pretty Different” inca de la lansare, in 1996, cand a debutat cu produse cruelty-free, adresate atat femeilor cat si barbatilor, amintind ca machiajul este pentru oricine si ar trebui sa fie intotdeauna amuzant, neasteptat si fara limite. Urban Decay continua sa respinga barierele si standardele de frumusete impuse in industria de beauty, cu manifestul “Pretty Different” care imbratiseaza individualitatea in toate formele ei, pentru ca fiecare este diferit si nu trebuie sa se supuna normelor ci mai degraba industria trebuie revolutionata.
Odata cu “Pretty Different”, Urban Decay anunta colaborarea cu 5 ambasadori globali, persoane care refuza sa accepte standarde fortate si sunt reprezentativi pentru conceptul de a fi unic si diferit: Ezra Miller, Lizzo, Joey King, Karol G, si CL. “Ei sunt adevarata definitie a conceptului Pretty Different si imbratiseaza spiritul Urban Decay, pentru ca a fi diferit nu inseamna a fi ciudat, ci inseamna sa fii tu, sa fii authentic” declara Wende Zomnir, fondatoarea brandului.
Miscarea globala “Pretty Different” se intampla live pe toate canalele digitale.
Gaseste-ti inspiratia sa fii asa cum iti doresti urmarind Urbandecay.com, @UrbanDecayCosmetics #PrettyDifferent.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola