Anunt vechi

Pantofi stil sport barbati

99.99 Lei 159.99 Lei -38%
5
99.99 Lei 159.99 Lei -38%
VEZI OFERTA

Pantofi stil sport barbati

99.99 Lei 159.99 Lei -38%

De ceva timp, compania noastră se dezvoltă într-un mod mai echilibrat. Întrucât folosim o cantitate tot mai mare de materii prime durabile, din surse certificate, și implementăm tehnologii ecologice în procesele noastre de confecționare a articolelor de îmbrăcăminte, reușim să reducem în mod constant impactul produselor noastre asupra mediului.

Colecția Eco Aware este răspunsul nostru la provocările climatice și de mediu, însă este doar una dintre inițiativele-cheie în care suntem implicați de ani buni. Fideli strategiei noastre de dezvoltare durabilă „For People For Our Planet” („Pentru oameni, pentru planeta noastră”), ne-am luat angajamentul de a crește ponderea generală a colecțiilor ecologice din selecția noastră, de a depune eforturi pentru a garanta siguranța chimică completă a producției, de a evita utilizarea ambalajelor din plastic nereciclabile și de a implementa soluții ecologice la sedii și la punctele de vânzare.

Ne-am stabilit obiective ambițioase și măsurabile. De exemplu, până în 2025, ne dorim să:

creștem la 50 % ponderea colecției Eco Aware din selecția de îmbrăcăminte Reserved;
lucrăm cu ambalaje realizate din plastic 100 % reutilizabil, reciclabil sau compostabil.
Dacă alegi articole din colecția Eco Aware, contribui la protejarea planetei noastre și ne ajuți să construim o lume a modei mai sustenabilă.

EXPEDIERE ECOLOGICĂ A COMENZILOR ONLINE

100 % din cutiile folosite pentru livrările comenzilor online sunt realizate din hârtie reciclată. Nu mai folosim deloc folii exterioare în procesul de ambalare. Cutiile noastre din carton sunt certificate de organizații internaționale independente: RESY (pentru cutiile reutilizabile) și FSC garantează că ambalajele au fost fabricate de entități verificate, care acordă o atenție deosebită protejării pădurilor și biodiversității lor. Cutiile din carton folosite pentru livrările comenzilor online pot fi închise în două moduri, fiind astfel reutilizabile. Dacă vrei să returnezi articolele achiziționate, te încurajăm să reutilizezi ambalajele în care au fost livrate inițial.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola