Parfum Kenzo Amour, 50 ml

192.99 Lei 249.99 Lei -23%
@emag
5
192.99 Lei 249.99 Lei -23%
VEZI OFERTA

Parfum Kenzo Amour, 50 ml

192.99 Lei 249.99 Lei -23%

Introducerea acestei arome fermecatoare si calde este asigurata de ceaiul alb cu orez. Inima parfumului este foarte delicata, de fructe si flori: heliotrop, frangipani si flori de cires. Finalul acestui orient indepartat este asigurat de tonurile lemnoase profunde, atenuate de vanilia delicata dulceaga, care are un puternic caracter predominant in acest parfum.
Parfumul Kenzo Amour este misterios si plin de senzatia de caldura, care inflacareaza sufletul. Este recomandat in special pentru vreme mai racoroasa si ploioasa, cand va incalzi corpul, mintea si sufletul. Ofera optimism, va transporta in indepartatele locuri aromate ale orientului si rezista rasfatandu-va simturile un timp incredibil de lung. Parfumul a fost lansat pe piata in anul 2006.

Creatorul de moda unic Kenzo Takada a dat numele sau companiei de fabricare a imbracamintei si a parfumurilor. Kenzo este foarte apreciat in lumea modei. Combina stilul japonez unic cu celebrul sarm francez. Astfel, designul sau este original si de neuitat, fie ca ne referim la moda perfecta sau la parfumurile exceptionale.

Compozitia
Note varf

orez, ceai alb

Note inima

heliotrop, frangipani, flori de cires

Note baza

tonuri lemnoase, vanilie, tamaie, mosc

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola