Anunt vechi

Perie electrica fixa REVLON pentru par mediu spre scurt One-Step Volumiser

209.99 Lei 322.99 Lei -35%
12
209.99 Lei 322.99 Lei -35%
VEZI OFERTA

Perie electrica fixa REVLON pentru par mediu spre scurt One-Step Volumiser

209.99 Lei 322.99 Lei -35%

Perie electrica fixa REVLON pentru par mediu spre scurt One-Step Volumiser, RVDR5282UKE

Peria electrica Revlon One-Step Volumizer RVDR5282UKE este o inovatie de la Revlon. Noul design oval cu 30 % mai mic este ideal pentru parul mediu spre scurt. Cu un singur pas va uscati si coafati parul, oferindu-i stralucire si pastrand aspectul sanatos si natural.

Caracteristici:

– Varf rece;
– Acoperire de ceramica;
– Peri combinati;
– 3 trepte de viteza cu 3 trepte de temperatura;
– Putere 800W;
– Tehnologie de ionizare;
– Cablu pivotant de 3 m;
– Aer rece.

Mai putin timp, mai putine deteriorari si mai multa stralucire!

Conceputa pentru a distribui aerul uniform si rapid. Stilizeaza parul rapid fara a-l deteriora.

Tehnologie de ionizare

Temperaturile ridicate determina parul sa se desparta in toate directiile, asa cum se obisnuieste a spune „se magnetizeaza”. Atunci cand uscam parul cu aer fierbinte podoaba capilara se usuca, acumuleaza usor sarcina pozitiva si se electrizeaza. Fluxul de ioni negativi face parul mai moale, elimina electricitatea statica si face parul mai neted. Drept urmare, aceasta perie are functia de ionizare, are un generator de ioni negativi care neutralizeaza incarcarea pozitiva. Ca rezultat, parul ramane hidratat, mai fin si mai sanatos.

Acoperire de ceramica

Spre deosebire de uscatoarele clasice care au matarialul de acoperire din plastic, acoperirea ceramica a periei asigura distribuirea uniforma a temperaturii aerului in timpul uscarii parului. Datorita acestui lucru ea nu se supraincalzeste.

Adaptor Euro convertor

Stecherul este conceput astfel incat sa poata fi folosit si pentru prizele UK. Cu ajutorul unei surubelnite (incluse in pachet) se poate monta sau demonta adaptorul convertor in functie de necesitate, ceea ce face peria ideala pentru calatorii.

Peri combinati

Perii de nailon descurca parul cu usurinta iar perii din par de mistret prind usor parul, il netezesc si ii ofera stralucire.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola