Expirat

Periuta de dinti electrica Oral-B D100 Vitality Spiderman pentru copii

79.90 Lei 129.99 Lei -39%
25
79.90 Lei 129.99 Lei -39%
VEZI OFERTA

Periuta de dinti electrica Oral-B D100 Vitality Spiderman pentru copii

79.90 Lei 129.99 Lei -39%

2 programe de curatare

Datorita programelor de curatare disponibile, periuta Oral-B Vitality Spiderman ii ofera celui mic curatarea dentara perfecta de care are nevoie:

Curatare Zilnica – program standard pentru igiena orala zilnica;
Sensitive – opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat timp de 2 minute.

Personalizeaza periuta

Periuta de dinti Oral-B Vitality Spiderman, vine cu 4 autocolante cu tematica Spiderman, care se infasoara in jurul manerului periutei, astfel incat copilul tau poate sa isi creeze periuta de dinti preferata.

Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Perii extra-moi

Perii capatului de periaj sunt extra moi oferindu-le copiilor o curatare blanda dar eficienta in timp ce acestia invata sa se spele corect pe dinti.

Aplicatia Disney Magic timer de la ORAL-B

Periuta Oral-B Vitality Spiderman este compatibila cu aplicatia Disney MagicTimer de la Oral-B. Descarcati aplicatia pentru a va ajuta copiii sa efectueze un periaj de 2 minute, conform recomandarilor medicului stomatolog si sa invete obiceiurile corecte de ingrijire orala pe care le vor folosi toata viata. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola