11
99.99 Lei 189.00 Lei -47%
VEZI OFERTA

Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Toothbrush, 31000 impulsuri/min, Curatare inteligenta, 3 Programe

99.99 Lei 189.00 Lei -47%
Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500  a fost creata pentru omul modern, in pas cu tehnologia, preocupat de imaginea sa.  Iar Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 nu face niciun compromis in privinta sanatatii si ingrijirii dintilor pentru ca tu sa ai un zambet irezistibil in orice situatie.
Motor sonic cu levitatie magnetica
Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500  functioneaza cu un motor cu frecventa ridicata a vibratiei pentru o ingrijire orala exceptionala. Cele 31.000 de impulsuri pe minut, permit inlaturarea si celor mai persistente pete de pe dinti.
Fara metal, fara griji
Capul Periutei de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 nu contine metal, nu rugineste astfel ca utilizatorul sa aiba o experienta mai ecologica si mai igienica in timpul perierii dintilor.
Fire antimicrobiene DuPont
Fiecare componenta a Periutei de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 a fost aleasa cu atentie, astfel incat tu sa te bucuri de cea mai buna ingrijire orala. Firele Periutei de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 sunt moi, de cea mai buna calitate, fiind produse de compania americana Dupont. Asigura un periaj ferm, fara a rani gingiile.
Periuta de dinti se poate spala in totalitate.
Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 are rezistenta la apa IPX7 ceea ce inseamna ca o poti spala fara grija ca se va deteriora.

Vezi profilul

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola