Carte: Pete Motanul și pizza perfectă

30.00 Lei
35
30.00 Lei
VEZI OFERTA

Carte: Pete Motanul și pizza perfectă

30.00 Lei

Seria Pete Motanul aduce în prim-plan un motan adorabil, impasibil, înconjurat de prieteni și cu o pasiune pentru muzica rock. Pete e un personaj urban, ușor de iubit, care traversează alături de copii tot felul de întâmplări cărora le găsește un miez optimist.

Ce învață micii cititori:

Cum să respecte gusturile și opiniile celorlalți
Cum să devină mai toleranți și mai înțelegători
De ce e important să ai prieteni
Că diferențele dintre noi ne îmbogățesc pe toți

Povestea:

Pete Motanul plănuiește petrecerea perfecta cu pizza. Haideți la petrecere, la petrecerea cu pizza! Pete își invită gașca să împartă pizza lui grozavă cu pepperoni. Dar toți ceilalți prieteni au alte gusturi și ar vrea să adauge alte ingrediente… Oare petrecerea lui Pete va fi distrusă? E o singură cale de a afla! Gustați un pic din această poveste delicioasă despre ce înseamnă să încerci lucruri noi alături de prieteni.

Recomandarea editorului:

Pete Motanul e un personaj plin de umor și de umanitate. Nimic nu e prea greu pentru Pete, nimic nu e imposibil de depășit cu ajutorul prietenilor și al muzicii. Ce îl transformă pe Pete într-un personaj ușor de iubit e optimismul lui de neînvins, în orice situație.

Legături cu programa școlară/Activități:

Se poate organiza o mică petrecere cu pizza la școală/grădiniță și fiecare poate propune ingredientul preferat
Se poate desena/crea din materiale pizza perfectă
Copiii pot reflecta la personalitatea lui Pete, găsind acele trăsături în care se regăsesc: înțelegere, generozitate, prietenie etc.

Ce părere ai despre această ofertă?

Lasă-ne răspunsul tău aici

Inregistrare cont
Resetare parola